Ο εκπρόσωπος του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού είναι ανεπιθύμητος στην Πάτρα

Η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας & Δυτικής Αχαΐας καταγγέλλει τη συμμετοχή  του Αμερικανού Πρέσβη κ. Πάϊατ στον 42ο ποδηλατικό γύρο «θυσίας» στις 25 Μαρτίου 2019. Ο Αμερικανός Πρέσβης είναι εκπρόσωπος του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού στη χώρα μας. ΗΠΑ & ΝΑΤΟ έχουν μετατρέψει τον Ελλαδικό χώρο σε απέραντο πεδίο δοκιμής πολεμικών σχεδίων & εγκαταστάσεων ξένων στρατιωτικών βάσεων με

Η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας & Δυτικής Αχαΐας καταγγέλλει τη συμμετοχή  του Αμερικανού Πρέσβη κ. Πάϊατ στον 42ο ποδηλατικό γύρο «θυσίας» στις 25 Μαρτίου 2019.

Ο Αμερικανός Πρέσβης είναι εκπρόσωπος του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού στη χώρα μας.

ΗΠΑ & ΝΑΤΟ έχουν μετατρέψει τον Ελλαδικό χώρο σε απέραντο πεδίο δοκιμής πολεμικών σχεδίων & εγκαταστάσεων ξένων στρατιωτικών βάσεων με σύμμαχο την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Προετοιμάζουν την περιοχή της Δ       υτικής Ελλάδας με τις υποδομές στρατιωτικών μονάδων και λιμάνια που διαθέτει, σε μια μεγάλη Αμερικανονατοϊκή βάση με επίκεντρο Ανδραβίδα & Άραξο.

Σχεδιάζουν εγκατάσταση πυρηνικών όπλων στη βάση του Αράξου, με τεράστιους κινδύνους για ολόκληρη την περιοχή.

Συμπληρώνονται στις 24 Μάρτη 20 χρόνια & δεν ξεχνάμε την ιμπεριαλιστική επέμβαση ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ στη γειτονική Γιουγκοσλαβία, με δεκάδες χιλιάδες θύματα και τον διαμελισμό της χώρας.

Οι βόμβες  εμπλουτισμένου ουρανίου των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ μετέτρεψαν τη Γιουγκοσλαβία & ολόκληρα τα Βαλκάνια σε ραδιενεργό πεδίο βολής με ανυπολόγιστες συνέπειες για την υγεία των λαών της περιοχής.

Δεν ξεχνάμε τους Αμερακανονατοϊκούς βομβαρδισμούς & πολέμους σε βάρος των λαών ό,που γης για τα συμφέροντά τους.

Δεν ξεχνάμε το ρόλο των ΗΠΑ στη χώρα μας με τη χούντα του – 67, με τη διχοτόμηση της Κύπρου, με την αμφισβήτηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στο Αιγαίο, το ρόλο τους στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, καθώς & τα σχέδια τους που προωθούν για ολόκληρα τα Βαλκάνια σε βάρος των λαών μας.

Ευθύνη για τη συμμετοχή του Πρέσβη των δολοφόνων των λαών έχουν και όσοι τον καλούν από τη θέση τους σε Συλλόγους & Ομίλους για να συμμετάσχει στον ποδηλατικό γύρο «θυσίας» & ότι αυτός συμβολίζει.

Υποψήφιοι επίσης Δήμαρχοι για το Δήμο μας και Περιφερειάρχες για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, που κατά τα άλλα δηλώνουν πως είναι με το λαό.

Ο εκπρόσωπος του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού είναι ανεπιθύμητος στην πόλη μας.

Καλούμε τους φορείς, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, Σωματεία – Συλλόγους, το οργανωμένο εργατικό κίνημα να απαιτήσουν τη μη συμμετοχή του στον  ποδηλατικό γύρο «θυσίας».

Στον Ιμπεριαλισμό καμιά υποταγή

Η μόνη υπερδύναμη είναι οι λαοί.          

                                      

 

Ενδιαφέροντα άρθρα