Συζήτηση για τη νέα συμφωνία ΗΠΑ – Ελλάδας διοργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης Βόλου

Συζήτηση για τη νέα συμφωνία ΗΠΑ – Ελλάδας διοργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης Βόλου

Να μην επιτρέψουμε να μετατραπούν ο Βόλος, η Μαγνησία και η Λάρισα σε ένα πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ με τις βάσεις τους, που δεν φτιάχνονται για να προστατεύσουν τη χώρα και τα σύνορά της, αλλά για να χτυπήσουν άλλους λαούς.

Συζήτηση για τη νέα συμφωνία ΗΠΑ – Ελλάδας και τις στρατιωτικές βάσεις στη χώρα διοργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης και απευθύνει κάλεσμα στις συνδικαλιστικές οργανώσεις και φορείς να συμμετέχουν. Η συζήτηση θα γίνει την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας.

“Στόχος της σύσκεψης είναι να συζητήσουμε και να διαμορφώσουμε σχέδιο δράσης που θα συμβάλει σε ένα πλατύ άνοιγμα και ουσιαστική ενημέρωση, σε μαζική κινητοποίηση λαϊκών δυνάμεων και νεολαίας, ώστε να αναπτυχθεί η πάλη ενάντια στην στρατιωτική παρουσία των ΗΠΑ στη χώρα και στην περιοχή μας. Να ζητήσουμε να σταματήσει η συμμετοχή της χώρας μας στις πολεμικές νατοϊκές επεμβάσεις ενάντια στη Συρία και σε άλλους λαούς. Να μην επιτρέψουμε να μετατραπούν ο Βόλος, η Μαγνησία και η Λάρισα σε ένα πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ με τις βάσεις τους, που δεν φτιάχνονται για να προστατεύσουν τη χώρα και τα σύνορά της, αλλά για να χτυπήσουν άλλους λαούς”, τονίζεται σε ανακοίνωση της Επιτροπής.

Ενδιαφέροντα άρθρα

Παρόμοια